tag:blogger.com,1999:blog-5985346230568572086.post411527583226994606..comments2024-02-12T15:59:21.356+02:00Comments on Amalfin sitruunat: Seledka pod shuboi (Rio 2014)Amalfin sitruunahttp://www.blogger.com/profile/13776306879296380837noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5985346230568572086.post-33193613669572516752014-07-02T20:42:53.832+03:002014-07-02T20:42:53.832+03:00Musta on alkanut tuntumaan, että venäläinen keitti...Musta on alkanut tuntumaan, että venäläinen keittiö on kovin aliarvostettua; suomalaiset taitavat pysyä kaukana kaikesta mikä viittaa venäjään. Tai vanhempi kansa ainakin... Sääli, sillä venäläinen kulttuuri on hyvin rikas.Amalfin sitruunahttps://www.blogger.com/profile/13776306879296380837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5985346230568572086.post-81570341174791714942014-07-02T09:43:56.939+03:002014-07-02T09:43:56.939+03:00Venäläinen reseptiikka on minusta erittäin mielenk...Venäläinen reseptiikka on minusta erittäin mielenkiintoista, kun se on usein samaan aikaan jotenkin vähän tuttua, mutta sitten myös uutta. Kuten nyt tämäkin resepti. Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com