perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kevätsalaatti

Kohti pääsiäistä osa 3. Keveä ja raikas salaatti kevättä odotellessa. Rypäleet voi hyvin korvata vaikka päärynäviipaleilla tai viikunoilla ja salaatinlehdet varioida oman mieltymyksen mukaan. Avokado tuo mukavaa pehmeyttä makuun. Söimme tätä pastan ohessa.

Kevätsalaatti rypäleistä
salaattia
viinirypäleitä
1 avokado
pekaanipähkinöitä
sitruunamehua
oliiviöljyä
suolaa, pippuria

Pese salaatti ja revi se sopiviksi suupaloiksi. Puolita viinirypäleet. Halkaise avokado ja veistä siivuiksi. Yhdistä ainekset ja mausta sitruunamehulla, öljyllä ja ripauta joukkoon suolaa ja pippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti