Nam nam |
Lehtikaali-pekoni-toast
Yhdelle
Pekonia
1/2 pss lehtikaalia
1 valkosipulin kynsi
1 kananmuna
2 paahtoleivän siivua
Leikkaa lehtikaalista ruodit pois ja leikkaa kaalit ohuiksi nauhoiksi.
Paista pekoni rapeaksi ja siirrä pekonisiivut talouspaperin päälle valumaan.
Raasta valkosipuli pannulle paistumaan pekonin rasvassa ja lisää lehtikaali. Sekoittele, jotta lehtikaali saa tummanvihreän värin. Lisää tarvittaessa pari lusikallista vettä. Siirrä kaalit lautaselle odottamaan.
Pyyhkäise paistinpannu ja paista kananmuna. Paahda paahtoleipä.
Kokoa leipä: Laita paahtoleivän päälle lehtikaali, pekonia ja päälle paistettu kananmuna. Mausta tarvittaessa mustapippurilla (suolaa tuskin tarvitsee). Päälle toinen paahtoleipäsiivu. Leikkaa kahtia ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti