sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ravintolapäivä - Jkl

Tulipa ensimmäistä kertaa seikkailtua Ravintolapäivän tarjonnassa. Sää suosi ja ihmisiä oli liikkeellä paljon.
Aloittelin teekupposella Teelässä. Teelä tarjosi monenmoista haudutettua teetä sekä suolaista ja makeaa pikkupurtavaa. Kaunista ja ihanaa!
Eteerinen tunnelma

Otin listalta intialaista vihreää teetä, jota en ollut ennen maistanut, sekä yhtä parhaimmista teelaaduista, English Breakfastia. Tee haudutettiin ajastimen kanssa kuten kuuluu ja kyllä oli hyvää!
Laadukasta

Seuraavaksi suuntasin korealaisen ruoan perään, mutta Unagidonin herkkujen perässä oli moni, moni muukin. Kuutisenkymmentä kimbap-rullaa gochujang-chilikastikkeella meni n. 25 minuutissa. Olin 10 minuuttia myöhässä ja jäin siis ilman. Päätelmä: olisi tilausta korealaiselle ravintolalle näillä seuduilla. Seuraavaa ravintolapäivää odotellessa...Päätin vielä koettaa onneani ja suuntasin Pizzeria Verdeen.
Verden myyntimies
Ensimmäisen kerroksen parvekkeelta myytiin take awayna artisokansydän-oliivi-kirsikkatomaatti-rucola-pizzaa sekä raparperipiirakkaa. Molempia vein kotiväelle ja pienemmätkin tykkäsivät. Kiitos ja terveiset myös keittiöporukalle: pizza oli hyvää, niin hyvää, että kuvaaminen melkein unohtui.
Maukasta
Yhteenveto: Kyllä kannatti! Ruoka oli hyvää ja minne menikin tunnelma oli rento ja leppoisa. Ihmiset olivat mukavia ja juttua riitti. Tällaista lisää!

1 kommentti: