perjantai 24. elokuuta 2012

Yrttipasta

Kuivakaapin pasta- ja nuudelihyllyt notkuvat ja edellisistä kokkauksista jäi tuoreita yrttejä. Siispä yhdistelemään.
Pasta con basilico, prezzemolo e menta

Yrttipasta
haluamaasi pastaa (kuvassa pasta trottolea)
oliiviöljyä
tuoreita yrttejä, kuten persiljaa, minttua, basilikaa
parmesania tms.
voita
suolaa ja pippuria

Keitä pasta runsaassa, suolaisessa vedessä. Ota keitinlientä talteen desilitra.
Valuta pasta ja silppua joukkoon tuoreet yrtit, raasta parmesan joukkoon ja lisää nokare (tai suuri nokare) voita. Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä, jotta saat hyvän koostumuksen. Pastan tulisi olla voi-juusto-yrtti-seoksen peitossa, muttei lillua vedessä. Mausta suolalla ja pippurilla ja nauti heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti