perjantai 29. kesäkuuta 2012

Juhannusarvonnassa voitti...

...tällä kertaa Neiti Kesäheinä! Onneksi olkoon! Laitahan postia, jotta kirja saadaan lähtemään oikeaan osoitteeseen.
Arvonnan suoritti random.org, kätevä sivu.

Ja sitten muuta. Mitä alkukesästä on syöty? Suurin juttu on ollut grillauksen opettelu. Siis puolisolla, minä ja muut perheenjäsenet olemme saaneet nauttia vallan onnistuneista tuotoksista. Puoliso jynssäsi, rapsutti ja pyyhki grillistä edellisen kesän herkkujämät pois ja muutenkin opetteli grillin toimintaa samalla. Grillimakkaroista aloiteltiin, sitä seurasi valmiit grilliboksit ja valmiiksi marinoidut lihat. Saavutus sinänsä oli kokeilla naturelleja possun ribsejä, jotka ensin keitettiin mausteliemessä ja käristettiin niihin makua grillissä. Mallia otettiin Ankerias Vipuselta, kiitos vaan sinne! Porkkanoitakin käristettiin kertaalleen, mutta vihannespuoli tarvitsee hieman suunnittelua, samoin mun haaveissa on saada jälkkärikin samaan syssyyn: marinoituja ja grillattuja nektariineja, persikoita ja ananastakin.

Muuten on menty arkilinjalla, noppasoppaa, hernekeittoa, perunasalaattia jne. On syöty pakastinta tyhjäksi. Kokeilussa oli Glorian Ruoka&Viinin raparperipaistos, joka oli kuin kinuskia. Juhannusrientoihin vietiin sacherkakun tyyppinen suklaakakku ja illanviettoon suklaacroisantteja (lehtitaikinaa ja murennettua Mars-patukkaa). Sen lisäksi kokeilussa on ollut Arla Ingmanin tuotteita, joista lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia:

  1. Hei! Tämäpä iloinen yllätys, että voitin! Kertoisitko vielä sähköpostiosoitteen, johon voin osoitteeni ilmoittaa. Kiitos! Nimimerkki Neiti Kesäheinä.

    VastaaPoista
  2. No kappas, sitä ei taida ollakaan näkyvillä missään. Korjataan asia ;-)
    amalfinsitruunat@gmail.com

    VastaaPoista