Pahoittelen, että tämänkertainen kuva on mustavalkoinen. Peruskameralla valotus epäonnistui, eikä kuvaajakaan ole niin taitava, joten väänsin kuvan mustavalkoiseksi...
Pitkän Tanelin porkkanakakku
(Opiskelijoiden Lähetysliiton porkkanamarkkinakakku)
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
1-2 dl öljyä
6 dl porkkanaraastetta (eli viisi, kuusi porkkanaa)
Kuorrute:
120 g sulatejuustoa
60 g voita
3 1/2 dl tomusokeria
Raasta porkkanat. Laita uuni lämpiämään 150 C asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä jauhot, sooda, leivinjauhe ja mausteet ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon.
Lisää vuorotellen öljy ja porkkanaraaste.
Paista uunin alaosassa 55 minuuttia.
Sekoita kuorrutteen ainekset yhteen tai jos ne ovat huoneenlämpöisiä voit myös vatkata ne yhteen. Levitä jäähtyneelle kakulle ja laita vielä 10-15 minuutiksi uuniin 100 C asteeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti