"A dinner which ends without cheese is like a beautiful
woman with only one eye"
Jean-Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826)
Juustokeksit
200 g cheddaria
50 g voita
100 g vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
(cayennepippuria)
Raasta cheddar.
Nypi ja vaivaa kaikki ainekset yhteen tai pyöräytä taikinaksi monitoimikoneessa. Peitä taikinapallo kelmulla ja anna levätä jääkaapissa vartin verran.
Laita uuni lämpiämään 200 C asteeseen. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja ota muotilla keksejä.
Paista keksit 10-15 minuuttia, kunnes keksit saavat hieman väriä.
Tarjoa teen kanssa.
50 g voita
100 g vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
(cayennepippuria)
Raasta cheddar.
Nypi ja vaivaa kaikki ainekset yhteen tai pyöräytä taikinaksi monitoimikoneessa. Peitä taikinapallo kelmulla ja anna levätä jääkaapissa vartin verran.
Laita uuni lämpiämään 200 C asteeseen. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja ota muotilla keksejä.
Paista keksit 10-15 minuuttia, kunnes keksit saavat hieman väriä.
Tarjoa teen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti