tiistai 14. helmikuuta 2012

Browniesit valkosuklaalla

Makoisaa ystävänpäivää!

Browniesit valkosuklaalla
150 g voita
3 1/2 dl fariinisokeria
1 1/2 dl kaakaojauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
ripaus suolaa
4 munaa
60 g valkosuklaata
100 g maitosuklaata

Laita uuni lämpiämään 190 C asteeseen.
Pilko suklaat pieniksi paloiksi.
Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää sulaneeseen voihin sokeri ja sekoita, jotta sokeri sulaa, kattila edelleen liedellä.
Siivilöi kaakao, vehnäjauhot, sooda ja ripaus suolaa voi-sokeriseokseen ja ota kattila syrjään liedeltä.
Vatkaa erillisessä kulhossa munien rakenne rikki ja lisää taikinaan. Sekoita taikinaan viimeiseksi suklaamurut ja kaavi taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, joka on suurinpiirtein kokoa 30 x 20 cm.
Paista 18-24 minuuttia. Kypsyyden pitäisi olla laatua mutakakku, eli hieman "raaka" keskeltä ja rapsakka reunoilta.
Anna jäähtyä ja leikkaa sitten paloiksi.
Suklaasattumia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti