... eli sienispagetti. Mielestäni sienikastike tarvitsee hiukan voimakkaamman makuisia sieniä kuin pelkät herkkusienet, joten kantarellit toimittavat sitä virkaa. Yksinkertaista ja hyvää.
Spaghetti con funghi
sipuli
valkosipuli
rasia herkkusieniä
kantarelleja tai muita hieman voimakkaampia sieniä
ruokakermaa
suolaa
ripaus valkopippuria
spagettia
Silppua sipulit. Puhdista sienet ja hienonna. Paista sienet ja sipulit paistinpannulla, kunnes suurinosa nesteestä on haihtunut sienistä. Lisää kermaa ja mausta. Anna hautua.
Keitä spagetti isossa kattilassa suolaisessa vedessä paketin ohjeen mukaisesti, al dente, eli se vielä tuntuu hampaissa. Ei siis lötköiseksi liisteriksi. Annostele spagetti lautaselle ja lusikoi kastiketta päälle.
Buon appetito!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti