Tämän leivän tarina on minulle tuntematon, mutta ilmeisesti, nimestään huolimtatta, annoksella ei ole mitään tekemistä Karl Marxin kanssa. Ohje on Guy Taylorilta ja Sebastian Schauermannilta, jotka pitävät Food -ravintolaa Tukholmassa ja tekivät vuonna 2000 kirjan nimeltä Broileriherkut. Erinomainen brunssiherkku.
Karl Marxin leipä
paahtoleipäviipale
hyvälaatuista maksamakkaraa tai pateeta
tomaatti
salaattia tai krassia
1 muna
pekonia
Hunaja-sinappikastike
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl sinappia
Viipaloi tai lohko tomaatti.
Paista pekoni rapeaksi ja sen jälkeen kananmuna.
Paahda paahtoleipä ja levitä päälle maksamakkaraa. Asettele päälle tomaatin viipaleet, paistettu kananmuna, salaatti ja pekoniviipaleet.
Sekoita hunaja ja sinappi keskenään ja valuta annoksen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti